Přeskočit na hlavní obsah

VIDEO: Dua Lipa nabádá k tomu, abyste zůstali doma.

Dua Lipa se díky své nové desce "Future Nostalgia" dostává do popředí britské popové scény. Díky této krásce s balkánskými kořeny má po dlouhé době Velká Británie globální popovou hvězdu. Zpěvačka to potvrzuje i novým singlem "Break My Heart", který představila živě ze svého domova v The Night Show komika Jimmyho Fallona.

V době koronavirové musely některé pořady z televizních obrazovek úplně zmizet a nahradilo je zpravodajství a reprízy starších seriálů a filmů. To rozhodně neplatí o show amerického komika Jimmyho Fallona, který svou The Night Show moderuje ze svého domova a hosty zpovídá po skypu. Nejinak tomu bylo u zpěvačky Dua Lipy. 

Ta divákům představila i svůj nový singl "Break My Heart", jehož vydání kvůli koronavirové pandemii uspíšila. Živě ho zazpívala ze svého londýnského bytu a využila k tomu i moderní techniku. Díky ní nás vzala na necelé čtyři minuty na výlet do devadesátek. Atmosféru této dekády dokresluje kamerový filtr a záběr na světla města s tančícími lidmi v pozadí. Slibuji, že se od celého vystoupení nebudete moci odtrhnout. 

Vystoupení není pouze pastvou pro oči, ale nese v sobě dokonce i poselství. V písni Dua Lipa zpívá o tom, že kdyby zůstala doma, nemusela mít zlomené srdce. Zpěvačka tuto myšlenku trochu pozměnila a v aktuálním vystoupení nabádá, aby lidé zůstali doma a zachránili tak spoustu lidských životů.

Jaké parádní video za pár kaček udělala Dua Lipa ze svého domu můžete shlédnout zde po článkem. 


Komentáře

Další oblíbené příspěvky

Zpěvačka Lena má opět zaděláno na globální hit! A to i bez Eurovize!

Další důkaz toho, že čeští novináři se šeredně pletou v názoru na Eurovision Song Contest. Zpěvačce Leně, vítězce z roku 2010, dokázala tato soutěž úplně změnit život a nastartovat velkou kariéru. Její píseň "Satellite" zněla ještě několik měsíců po soutěži z evropských rádiích. 

Recenze: Avicii - True

Švédský DJ Avicii, vlastním jménem Tim Berg, vydal na podzim roku 2013 svou debutovou desku "True". Samotnému vydání nového alba však předcházelo mnoho úspěšných rádiových singlů, které však na žádné desce nikdy nevyšly. Je tedy podivuhodné, že tento známý DJ a producent vydal debut až tak pozdě. Do podvědomí českého publika se dostal Avicii spíše nešťastně. Kauza ohledně ukradené melodie z písně "Fade Into Darkness" zpěvačkou Leonou Lewis došla málem až k soudu. Nakonec se obě vydavatelství domluvila a nová píseň Leony Lewis - "Collide" vyšla jako spolupráce obou dvou interpretů. Ve videoklipu se však, jak se dalo předpokládat, Avicii neobjevil. 

RECENZE: Je Katy Perry popovou mrtvolou?

Zpěvačka Katy Perry vydává již šestou studiovou desku. Zatímco se stala díky deskám “Teenage Dream” a “Prism” doslova továrnou na hity, v roce 2017 se tato továrna zastavila a přišlo tvrdé vystřízlivění. S novým albem má tedy Katy Perry šanci složit reparát a dokázat tak, že není popovou mrtvolou.