Přeskočit na hlavní obsah

Miley Cyrus se vrací a pluje na vlně osmdesátek!

 


Miley Cyrus je zpět! Známá provokatérka a exhibicionistka přišla v pátek 14. srpna s novým singlem a videoklipem. A jak už to u Cyrusové bývá, je lechtivý, provokativní a nejednoho diváka nenechá v klidu. Po roční pauze je tak Miley zpět v plné síle.

Minulý rok to vypadalo, že nás čeká od Miley Cyrus velké množství nové hudby. Zdravotní problémy však její nový projekt zastavily. Během minulého roku totiž měly vyjít celkem tři EP desky, které měly tvořit ucelenou desku s názvem "She is Miley Cyrus". Deska se však kvůli zdravotním problémům zpěvačky musela odložit.

První EP album "She is coming" z trilogie vyšlo 31. května 2019. Jako pilotní singl z tohoto EP byla vybrána skladba "Mother's Daughter". Ve videoklipu k této písni si zahrála i samotná matka Miley. Druhé EP "She is here" a třetí EP "She is everything", měla vyjít na podzim 2019. Kvůli rozchodu s hercem Liamem Hemsworthem a následné operaci hlasivek byla zbylá dvě alba odložena na neurčito.


Hlasivky se po půl roce Miley zahojily a nyní nastal čas na novou hudbu. U novinky "Midnight Sky" není pochyb, že se stane novou klubovou hymnou. Svým strojem času vás zpěvačka vezme zpět do osmdesátých let a přidá k tomu něco málo ze současného zvuku. Výsledkem je povedená píseň s chytlavým motivem ve středně rychlém tempu.

Videoklip k písni je barevný a dokresluje atmosféru 80. let. Snímek si režírovala zpěvačka úplně sama. Ve videoklipu nenajdete nikoho jiného, než zpěvačku svíjící se před kamerou. V jednu chvíli leží dokonce úplně nahá zasypaná hromadou lentilek. 

V rámci propagace novinkového singlu vystoupila zpěvačka také v novém díle podcastu Call Her Daddy, ve kterém prozradila, že měla sex se dvěma ženami již ve dvanácti letech a její první sexuální partner tedy nebyl bývalý manžel Liam Hemsworth. 


Miley Cyrus - Midnight Sky: 9/10

Komentáře

  1. Z písničky jsem nadšená, doufám, že bude pokračovat ve stejném stylu 😊

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Další oblíbené příspěvky

Zpěvačka Lena má opět zaděláno na globální hit! A to i bez Eurovize!

Další důkaz toho, že čeští novináři se šeredně pletou v názoru na Eurovision Song Contest. Zpěvačce Leně, vítězce z roku 2010, dokázala tato soutěž úplně změnit život a nastartovat velkou kariéru. Její píseň "Satellite" zněla ještě několik měsíců po soutěži z evropských rádiích. 

Recenze: Avicii - True

Švédský DJ Avicii, vlastním jménem Tim Berg, vydal na podzim roku 2013 svou debutovou desku "True". Samotnému vydání nového alba však předcházelo mnoho úspěšných rádiových singlů, které však na žádné desce nikdy nevyšly. Je tedy podivuhodné, že tento známý DJ a producent vydal debut až tak pozdě. Do podvědomí českého publika se dostal Avicii spíše nešťastně. Kauza ohledně ukradené melodie z písně "Fade Into Darkness" zpěvačkou Leonou Lewis došla málem až k soudu. Nakonec se obě vydavatelství domluvila a nová píseň Leony Lewis - "Collide" vyšla jako spolupráce obou dvou interpretů. Ve videoklipu se však, jak se dalo předpokládat, Avicii neobjevil. 

RECENZE: Je Katy Perry popovou mrtvolou?

Zpěvačka Katy Perry vydává již šestou studiovou desku. Zatímco se stala díky deskám “Teenage Dream” a “Prism” doslova továrnou na hity, v roce 2017 se tato továrna zastavila a přišlo tvrdé vystřízlivění. S novým albem má tedy Katy Perry šanci složit reparát a dokázat tak, že není popovou mrtvolou.